A böngésződ nem támogatja JavaScriptet!

Kedvezményes médiamegjelenés kertészetek, kertépítők számára


Kedvezményes médiamegjelenés kertészetek, kertépítők számára

Van Magyarországon ma egy média, amelyet rengeteg kertbarát ismer. Havonta 1,5 millió ember olvassa, ezért nagyon drága rajta a megjelenés. Azonban ennek a médiának is van irodája, és annak kertje. Ezért most, egyszeri alkalommal keressük azt a minőségi kertépítő céget, aki BARTER keretében juthat nagy elérésű hirdetéshez! Sőt, még kedvezményt is adunk a listaárból! Van-e jobb lehetőség megmutatni, mit tudsz, mint elkészíteni az Álmaimotthona.hu kertjét? Cikkíróink saját tapasztalatból, lelkesedéssel cikkeznek majd ezentúl cégedről. És még fizetned sem kell érte….

PR megjelenés

Kedvezményesen foglalható médiafelületek
és megjelenési lehetőségek az Álmaimotthona.hu portálon :

PR cikk
Kiemelt box a főoldalon (1 hét)
Banner minden aloldalon
728x90 970x90 970x250 pixel méretekben
Banner minden aloldalon
300x300 300x600 pixel méretekben
Mobil hirdetés
Minden aloldalon


Milyen előnyökkel jár,  ha él kedvezményes ajánlatunkkal?

Kedvezményes ajánlatunk keretében PR cikket vagy banner megjelenést vásárolhat. Az Álmaim Otthona portált naponta több tízezren keresik fel, ezért a megjelenéssel lehetősége nyílik márkaismertségét megalapozni, termékét megismerteti célközönségével, valamint márkahűséget és elköteleződést is növelhet azok körében akik már igénybe vették szolgáltatásait.

 

Mivel portálunk kertészettel kapcsolatosan is számos témát feldolgozott már, ezért PR cikk elhelyezése esetén értékes külső linket gyűjthet weboldalára általunk. Portálunk keresőoptimalizálásban jártas szakemberek segítségével jött létre, ezért az elhelyezett cikkek a keresők találati listájában is előkelő helyet fognak elérni.

 

Közösségi média támogatása a portálnak kimagasló a hasonló témájú oldalakhoz képest. Saját Facebook odalala 520.000 követővel rendelkezik, melyen a cikkeket folyamatosan megosztjuk a követőkkel. Portfóliónk még további, közel 50 olyan tematikus Facebook oldallal rendelkezik, ahol 1,5 millió Facebook felhasználót érünk el.

 

Mindezek alapján a PR cikkek promóciójának 10-80.000-es elérést garantálunk, az elhelyezett bannereknek több százezres oldalletöltést.

 

Cikkeink elérése

Elhelyezett PR cikket egy hétig a főoldalon, a kiemelt boxban tartjuk. Egy hét után sem kerül le oldalunkról, aktualitásának megfelelően alkalomszerűen folyamatosan megosztjuk a közösségi médiában. Ezért hónapok alatt több tízezres oldalmegtekintést is elérhet cikke.

 

Forrás : Google Analytics 2017/03

 

Akciós ajánlatunk

Aktuális ajánlatunkkal kizárólag kertészetek, kertépítéssel és egyéb kerttel kapcsolatos cégek vagy vállalkozók élhetnek.  Nyitottak vagyunk barter együttműködésre, mellyel nem titkolt célunk, hogy olyan cégek és vállalkozók is kipróbálhassák az online újságunk adta lehetőségeket, akik eddig még nem éltek ezzel a remek ügyfélszerző és márkaépítő lehetőséggel.

 

PR cikk + kiemelt box a főoldalon
150.000 Ft
Banner minden aloldalon
240.000 Ft
Banner minden aloldalon
200.000 Ft
Mobil hirdetés
150.000 Ft

Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák. A megjelenések egy hetes időtartamot fednek le a szabad helyek függvényében. (Hivatalos médiaértékesítő partnerünk a Lighthouse Media Kft., aktuális listaárunkat ide kattintva megtalálja.)

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük írjon nekünk a marketingportalok@abfox.hu e-mail címre.

Kiadó hirdetői felületetek a Vitorlazas.hu-n


Kedvezményes megjelenési felületeket kínálunk az egyik legnagyobb vitorlázással, Balatonnal és kapcsolódó témakörökkel foglalkozó portálon.

Online újságírói állás


11 online portálunkat havonta 3-4 millió látogató keresi fel. Kapcsolódó, közel 50 tematikus Facebook oldalunkat 2.000.000 rajongó követi. Ha úgy érzed szeretnéd kibontakoztatni újságírói tehetségedet, itt a remek alkalom, legyél az Abox Kft. újságírója. 

PR cikk akció


Márciusig tartó akciónk keretében most jelképes áron jelenhet meg szolgáltatásával, termékével Life of Budapest portálunkon.

bemutatkozunk

Legjobb display és natív hirdetések

Hirdessen Ön is a legnagyobb közösségi média-eléréssel rendelkező portálokon. Facebook oldalainkkal több, mint 1,5 millió emberhez jutunk el.
Magyarországon egyedülálló, keresőoptimalizált honlap motorral rendelkeznek portáljaink, ennek is köszönhetően minden portálunkat havonta több, mint 500 000 egyedi látogató keresi fel.

Olvasók összetétele

 • 60 százalékban nők, 40 százalékban férfiak
 • 18-45 év közötti életkor
 • Legfőképpen Budapest és Pest megye
 • Nem likevadászásból alakult rajongótábor
 • Naponta több száz új rajongó
 • Átlagban heti 600 000-es elérés

Érdekes és értékes releváns tartalmak

Portáljainkon minden esetben egyedi tartalmakat jelenítünk meg. Újságíróink külföldi, tematikus szaklapokból fordítják szakcikkeiket, valamint inspirációikat is külföldi témákat megismerve gyűjtik. Oldalainkat tájékoztató jellegű cikkek alkotják. Kerülünk minden megosztó, negatív tartalommal bíró témákat, az ilyen jellegű tartalmakat ügyfeleink kérésére sem jelenítjük meg. A portálok tartalmát nem csak a keresőoptimalizálás révén juttatjuk el a célcsoporthoz. 6 éves tapasztalattal hátunk mögött számos közösségi platformon jelen vagyunk, így tematikus oldalakba összesen több, mint 1,5 millió rajongót tudtunk összegyűjteni. Folyamatos aktivitásunknak köszönhetően naponta több tízezer rajongóhoz juttatjuk el aktuális cikkeinket.

Folyamatos növekedés

 • Facebook oldalaink tagjainak folyamatos növelése
 • Egyéb közösségi platformon való megjelenés és növekedés
 • Újságírók és portálmenedzserek létszámának folyamatos növelése
 • Kutatás és fejlesztés az aktuális trendeknek megfelelően
 • Egyedi, személyre szabott stratégia kialakítása partnereinknek

 

Médiaajánlatunkat és a látogatottsági adatokat itt megtekintheti.


Portfólió


Kapcsolat

Egyedi ajánlatkéréssel, további információkért, megjelenésekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot, állunk rendelkezésére.